onsdag 22 juli 2020

Pensionär......



Kennet vaknade klockan fyra och då fick jag vackert kliva upp. Han fick mat och vi var ute en sväng. Eftersom min klocka stod på ringning klockan fem var det meningslöst att lägga sej igen. I stället hängde jag lite tvätt och filosoferade på livet, på hur mycket det finns att uppleva, allt från det lilla lilla till det stora stora. Jag log åt det.

Arbete i vedsvängen och även denna dag förflöt okej, jag var väldigt trött men veden skulle förflyttas. Åtta timmar senare kramade jag min dotter och hunden klappades efter att han tagit sina välkomstglädjeskutt.

En vän och hennes tjej kom på besök vilket var väldigt trevligt. Vi satt på altanen och det slog mej hur skönt det faktiskt var att bara sitta där och småprata och smutta på en kopp kaffe. Jag unnar mej den lyxen på tok för sällan. Bättring på det.
Vi sa hej då och löften om snart återseende.

Jag tog mej in och hoppade i ett par jeans och en skjorta, jag minns knappt när jag var klädd i annat än fritidskläder.
Hur som, kläder på och vi fort till en fiskrestaurang med mina föräldrar. Min far fyller pensionär i veckan och tisdagen kändes som en bra dag att fira det på.

Mollie och jag hade köpt en Iphone till honom. Det var liksom dags att släppa den tioåriga gamla knapptelefonen som han haft.
Han blev väldigt glad över sin present, hur han ska använda den blir ett lite senare bekymmer, vi behöver skaffa ett nytt SIM-kort först. Runstenar går tydligen inte in i en Iphone ;)
Vi åt gott och efter maten bjöds det på glass. Den slank lätt ner.

Efter några intensiva dagar gick jag till sängs tidig efter att jag haft en telefondejt med min tjej.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar