fredag 24 juli 2020

King....



Ännu en dag med dubbla arbetspass. Först vedsvängen under arla morgon och på kvällen var jag den vuxne på fritidsgården.

Jag klev upp innan fem och gjorde livet bekvämligt för vår lille hund, mat och sen lite rastning. Efter det drog jag i väg för att köra vedpinnar. Det passet avslutades med ett möte som ekonomiskt sett är väldigt viktigt. Det ska bli intressant att följa utvecklingen i projektet.

Hem en sväng och lite bus med hund och barn. Jag såg till att fixa det sista med gräsklippningen innan det var dags att lämna Kennet på undantaget för att Mollie och jag skulle kunna ge oss i väg till Fritidsgården.

Det vällde inte precis in ungdomar men jag tänker att många förhoppningsvis är iväg med sina föräldrar eller vänner. Men dom som var där var väldigt trevliga och vi började med att spela King på pingisbordet. Detta var ett nytt typ av spel för mej men väldigt roligt. Mollie var också med och hon gillade det starkt.
Kidsen retade sej en aning för att jag ofta stod som King men jag vägrar att vika ner mej och låta dom vinna ;)

Vi spelade ett lite lugnare spel som hette galenpanna och även det var helt nytt för mej, jag gillade det. Ett spel helt i min smak. Man fick intervjua sin motspelare för att få reda på svaret, svaret stod i min panna ;)

Jag hann även med att visa Mollie lite hur man spela biljard, hur man lämpligast ska hålla kön för att inte riva upp bordets duk. Hon lyssnade, provade och lärde.

En aning sömning var jag när jag kom hem till byn så att låta huvudet möta kudden var en väldigt behaglig upplevelse. God natt typ.

Galenpanna....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar