tisdag 26 oktober 2021

Kurs och matte…..




Dags för fortbildning. En kurs på fyra dagar ska avverkas och förhoppningsvis ge mej lite mer kött på benen och lite mer mod och styrka att hantera mötet mellan människor. Jag var sjukt trött efter första skoldagen, förmodligen för att det i vissa övningar blev väldigt personligt. Det tröttar.

Mollie hade kommit hem själv från skolan och faktiskt fixat varm mat. Jag kände att det luktade stekos när jag kom innanför dörren och jag blev imponerad av henne.
Jag växlade några ord med henne sen la jag mej på
Soffan en stund. Jag behövde lugnet och jag behövde vilan.

Efter pausen gick jag ut och började köra lite ved, min sociala ådra får mej ibland till att komma efter i arbetet. Jag är som en kardborre och fastna både här och där med människor som passera. Jag mår bra av det men jobbet tar lite väl lång tid ibland ;)

Kvällsmat skulle lagas och Mollie ville ha vitlöksbröd till maten. Självklart sa jag men du får hjälpa till. Javisst, så gärna så.
Vi pysslade i köket och maten åts. Efter det var det matte på schemat och jag kan bli smått Tokig. För dagen handlade det om bråk. Vem räknar ens med det? Eller gör kanske jag med det utan att veta det? Tja inte vet jag men jag blev väldigt trött när jag försökte förstå något som sägs vara logiskt men som jag ser som totalt ologiskt.

Vi avslutade matten och gick och tog ett bad, det behövde vi båda två.
Mollie simmande runt och pratade med mej. Jag låg helt stilla och lysande på hennes berättelse. Jag älskar det. Det där med att lyssna på min dotter. 
Vi blev lagom mossiga i huvudet av det varma vattnet så sängen väntade mej bums när jag åter var inne. Godnatt typ.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar