onsdag 13 oktober 2021

Klåda…..


Jag har åtta stygn som ger mej en ordentlig match i att hålla mej på mattan. Under läkningsprocessen har det uppkommit en enorm och brutalt jobbig klåda. Jag håller på att bli tokig. Att jag inte bryr mej om rekommendationerna om att hålla mej lugn kanske kan påverka men jag vet inte helt säkert. Hur som helst har jag varit ute på berget och smygtränat ett par dagar. Det har känts väldigt bra i kroppen efter marathonet. Enormt stark och benen känns kraftfulla. Ja, jag är sugen på mer.

Jag har hängt i snickarboden en hel del. Jag trivs där ute, trivs med att elda i kaminen, att tälja och att svarva. Att allt inte alltid går som man vill är något jag tror är bra för den kreativa ådran i mej. Men visst känns det ibland som man vill elda upp hela verkstan när saker misslyckas. Jag befann mej vid svarven i fyra timmar en dag och allt var ett enda misslyckande. Inte en enda grej lyckades. Men jag tänker att man lär sej väl :)

Mollie har varit på handbollsmatch i helgen och i går var det träning. Jag ser att hon är glad när hon spelar och jag ser att hon mer och mer kommer in i laget. Detta gläder mej väldigt. Jag hoppas det håller i sej.


Kan bli något ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar