söndag 24 oktober 2021

Mål och nyskapande…..

Nya alster….

Ett väldigt pusslande. Men hittills har det funkat fint att leva utan körkort. Mollie hade match i handboll i helgen och fröken särbo var gullig att göra oss dit.
Matchen förlorades men mollie tryckte in ett av målen vilket var skoj. Hennes första mål på match och jag var med och fick se det. Galet stolt var jag.
Efter matchen svängde vi inom IKEA och käkade köttbullar. Vi tog ett varv i butiken och jag slog till med att köpa ett nytt soffbord till vardagsrummet. Det gamla har hängt på dinkadonken ett tag nu.
Innan vi kom hem svängde vi även inom ett par butiker för att investera i utklädnadskläder till min dotter. Två nya dräkter finns numera i det Månsagårdska palatset.

Vi har även hunnit hänga lite i verkstan under helgen och det levereras på löpande band. Fröken särbo är fenomenal på att testa nya grejer och oftast blir dom väldigt vackra. Jag gläds av trädet som används. Jag gillar att det finns en historia i det.
Själv har jag pillat med att göra ett par nya skedar. Jag blir harmonisk vid skedtillverkningen.

Mollie och en kompis bakade äppelkaka som var ren skär magi. Även middagarna har varit magnifika. Smaker som är galet goda. Smaker som kittlar, överraskar och ger mersmak.

En bra helg till ända men nu är det vardag och längtan efter fröken särbor startar om på nytt. Särbolivet ter sej en aning brutalt.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar