onsdag 27 oktober 2021

Kramas…..

Redo för maskerad…


Det skulle visa sej på kursdag två att jag ger en hel del positivitet bara genom att vara jag. Det var paus och jag satte mej i en fotölj och läste lite Mail. Det kommer fram en kvinna till mej och lägger sin hand på min axel och säger. Får jag ge dej en kram.
Jag blev förvånad över frågan men sa att det får du absolut göra, jag älskar att kramas. 
Hon fortsatte med orden om att hon tyckte att jag gav så mycket på kursen. Lite generat sa jag tack.
Men när detta landade i mej och under kvällen när jag hade ett samtal med fröken särbo och berättade om händelsen för henne så kände jag en enorm stolthet. Jag hade givit en annan människa något utan att vara medveten om det själv.
Jag kände också att kvinnan som ville krama mej var väldigt väldigt modig. Hon kunde ju absolut inte veta hur en sån fråga skulle mottas. Jag älskar modiga människor.

Mollie skulle på handboll och jag passade på att åka med till stan för att gå på ICA. Det krävs en del planering nu efter rådande omständigheter men jag tycker att vi löser det fint tillsammans.

Vi åt middag vid tv bordet och kollade på big Bang. Mollie var duktig på frågorna och hon fixade minsann en del frågor som inte dom tävlande hade en aning om. Väldigt skoj.




Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar