onsdag 3 november 2021

Danmark….




Höstlovet levererat verkligen på topp.
Vi lastade bilen med diverse saker. Mollie har bjudit med en kompis så hon hämtades upp. Eftersom mitt körkort är tillfångatagit så hade vi privatchaufför i form av fröken särbo.
Vi tuffade söder ut och vi tog bron över till Danmark. Första stoppet blev Lalandia i Billund. Vi har aldrig varit där men det kändes kalas att vara där när kidsen var så pass stora så man slapp att vakta dom. Vi åkte en hel del med roligheter, det bastades och det chillades i bubbelpoolen. Så himla mysigt.

Vi lämnade Billund och fortsatte vår färd västerut. Det gick fint och ett par timmar senare var vi framme vid vår hyrda stuga. Vi lagade taco och bäddade sängarna. Efter maten var det godnatt. Dagen hade varit aktivare än vi trodde.

Morgonen startade upp med frukost sen tog vi på ordentliga kläder och gav oss ut. Några hundra meter från stugan låg stranden. Gosse så vackert det var. Vi gick på stranden och spanade efter bärnsten. Vi hittade inga men det fanns gott om andra vackra stenar. En och annan krabba och musselskal i massor.
Fröken särbo tog surfbrädan och hoppade i plurret medans jag tog en Springtur. Kidsen pysslade med sitt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar