måndag 29 november 2021

Oklädd……

Från denna till

Denna…



Efter nio timmars sömn var jag redo att möta en regnig november morgon. I regnkläderna och vidare upp på berget. Jag gick inte i nån raketfart utan lufsade mest fram på stigarna. Kennet var det lite mer klipp i.

Vi väckte Mollie vid halv tio och vi hade morgonmyset klart i huvudet. Den första advent skulle vi nämligen göra varm choklad med marshmallows och grädde. Mollie var pigg och det gick snabbt att sno ihop den varma koppen. Vi satte oss i soffan och småpratade medans vi njöt. Jag tände ett ljus och Mollie drog av dikten om det första ljuset.

Vi drog igång busungarnas låt. Tomten jag vill ha en riktig jul på stereon och jag pillade fram texten. Sen sjöng vi för glatta livet tillsammans ;) anledning till det var att Mollie hade den i läxa till den kommande lektionen i musik.

Hon gick upp och jag gick ut. Jag var i verkstan stora delar av dagen och jag levererade från träd till ljusstake. Det var ett experiment och det var kul. Två nya och väldigt olika ljusstakar står nu klara i det Måndagårdska palatset.

Vi åt middag i soffan och kollade på frågeprogram. En lugn stilla stund vilket behövdes. Min dotter satt fortfarande i morgonrocken. Hon hade inte ens lyckats få kläder på sej under dagen. Herregud.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar