söndag 28 november 2021

Fest….



Tre nätter i vedsvängen och uruselt med sömn. Jag har släppt det där för längesen. Inte värt att hetsa upp sej. Jag sover liksom inte mer för det.
Jag kom hem klockan sex lördag morgon och klockan nio satt jag i bilen igen med en termos kaffe på väg till Eslöv. Det var dags för handbollsmatch och jag vill gärna vara med och stötta och heja på laget.
Mollie dundrade in två mål vilket gjorde mej superstolt. Det var jag inte sen att berätta för henne.

Vi var inte hemma förrän på seneftermiddagen och Mollie var helt slut. Hon somnade på soffan och jag lät henne va. Jag fick upp och städade hennes runt, fixade och donade och gjorde det fint inför hennes stundande 11-års kalas.

Jag väckte henne och hon var helt slut. Jag lätt henne vara och hon fick komma igång igen i sitt eget tempo. Gästerna rullade in. Och till bords sattes sju kompisar. Jag hade fixat pizza. Jag köpte tre familjepizzor vilket var en felbedömning. En åts upp dom andra fick jag frysa in :) 
Tjejerna hoppade i plurret och där stannade dom i över en timme. Sen var det dags för tårta. Den hade vi fixat själva och Mollie var så stolt. När jag kom med tårtan och tänkte dra av en sång för min dotter stoppade hon mej. Du får inte sjunga mamma. Nähä inte? Jag respekterade henne men när en av hennes kompisar ställde sej upp och sa! Nu ställer vi oss upp och sjunger för Mollie så gick det bra att även den tårtbärande mamman fick sjunga med.
Ljusen blåstes ut och jag lämnade dom runt bordet.

Halv tio avslutades festligheterna och jag gick och hämtade Kennet som hängt på undantaget under festen. Hem och jag formligen rasade i sängen. En intensiv men fin dag var till ända och jag somnade minsann helt ovaggad.

Ett tag sen ❤️



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar