söndag 14 november 2021

Nya kläder…..

Design by Mollie


Det var längesen, väldigt längesen men igår när jag vaknade kände jag igen den där vidriga känslan. Ångest, det var bara en liten uns av smaken men det gör mej väldigt illa till mods. Jag vet vilken medicin jag ska ta. Det har jag lärt mej. Så jag klev upp, hoppade i kläderna och begav mej ut. Ut på berget. En timme strosade jag omkring i höstens färger, jag höll mej på stigarna där träden stod tätt. Jag omfamnades av det stora. Det var en skön känsla och när jag stod hemma på gården igen var jag fri från obehaget som startar upp min dag.

Vi gjorde inte så mycket mer under förmiddagen utan vi var tillsammans och fixade och donade i vårt hem. Det stod handbollsmatch på schemat för Mollie och jag skulle sitta i sekretariatet. Det gick sådär så vi fick ringa in experthjälp. Jag är så tacksam för den hjälpande handen. Matchen förlorades men jag tycker dom var duktiga ändå. 

När vi kom hem lagade vi middag och åt. Efter det så pysslade Mollie med en present till en av kamphundarna som snart ska fylla år. Hon gjorde en tröja av gamla kläder och på den klistrades det på reflexer. Att hon orkar ;)
Själv parkerade jag mej i soffan och var på det stora hela helt orörlig under kvällen.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar