onsdag 17 november 2021

I väntans tider……




Jag aktiverar mej vilket är bra, löpning och promenader på berget. Och sen jobb. Mycket jobb. 
Men vi har hunnit med en hel del annat med. Bland annat har vi fira min far på farsdag med ett restaurang besök. Mollie älskar att fira, typ allt. Jag är lite mer tillbakadragen när det gäller det just nu. 

Jag väntar fortfarande på den där Remissen, att det ska dimpa ner ett brev i lådan med mer information. Posten kommer bara varannan dag här ute på landet nu för tiden och innan har jag brytt mej noll gällande det. Jag kan låta bli att kolla lådan veckor i sträck. Nu är det dock ett helt annat fokus. Jag har fullständig koll på vilka dagar brevbäraren kör förbi. 

Jag har suttit i verkstan och täljt, jag känner mej lite som Emil i Lönneberga nu förtiden. Jag har inte börjat tälja trägubbar än men det kommer kanske ;) Jag har även inventerat lite vedhögar som kommit hem, färsk björk, bär träd och ett träd vid namn Akacia. Jag blev lite extra intresserad av trädet när jag googlade det och det stod att det tillhör familjen ärtväxter. Hur långsökt är inte det liksom. Hur det är att tälja och svarva i det får framtiden utvisa.

En vän kom på besök och vi tog en löptur. Jag älskar att umgås och att röra mej. Vi tog mördabacken och när vi kom upp kände vi att vi hade så mycket mer att prata om så vi fortsatte att springa och prata. Jag blev uppdaterad på hennes familjeliv och på hennes nya jobb. Det händer en del i livet och när man ses för sällan så krävs det en längre uppdatering ;) 



Jockarp.

1 kommentar: