fredag 21 januari 2022

Friskförklarad….

Att bada men en vän är en riktig höjdpunkt, det blåste snålt och även lite regn föll på oss när vi satt på altanen och släppte ut allt som fanns inom oss, en riktig rensning. Inget klagande eller jämrande utan helt enkelt bara en utrensning av jobb, relation, familj och fritid. Tja livet helt enkelt. I två timmar satt vi där och blurrade i det varma vattnet. Mollie kom förbi och frågade om vi fortfarande satt i plurret. Japp.

Hon var på sitt rum den största delen av kvällen, vi har nämligen möblerat om och satt in lite nya möbler. Hon städade och dammade och flyttade runt på pinalerna. Jag minns min egen barndom när jag själv höll på precis så där. Jag byggde om mitt lilla rum till ett kontor sen satt jag där och lekte. Mollie är inte riktigt där. Men hon grejar med sitt på sitt vis.

Jag har inte tränat så mycket på sistone, ryggen smärtade nån vecka sen fick jag träningsvärk efter dagarna i skidbacken. Men eftersom jag jobbade hemifrån via teams och middagsrasten var satt till 1,5h så snörade jag på mej mina löparskor, visslade på Kennet sen drog vi upp på berget. Vi körde 5 km och det var mycket uppförslut. Jag kände att det brände i halsen, jag blev andfådd, en känsla jag sällan känner ;)

Mollie kom hem innan mitt eftermiddagspass avslutats men hon är stor nu och begriper det där med hänsyn. Så inga problem där inte.

Vi åt rester vilket gjorde att matlagandet inte tog så lång tid, bra var det för jag skulle på styrelsemöte med handbollsklubben. Mollie ville inte hänga med så hon och hennes lille kamphund fick bli hemma.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar