tisdag 18 januari 2022

På rull……


Vi har varit på rull en hel del den sista tiden vilket har gjort att jag inte prioriterat att skriva. Men nu kände jag en saknad efter det.

Ja den senaste veckan har verkligen varit upp och ner och smärtsam. Fröken särbo har inte mått prima och självklart påverkar det. Jag har försökt att stötta men när smärtan kommer finns det inte mycket man kan göra när man sitter på läktaren. Det är en obehaglig upplevelse.

Vi fick ta ett besök i den kungliga huvudstaden för ett läkarbesök. Efter det fortsatte vi norr ut ett par timmar och hamnade på Jädraås Herrgård. Hallo vilket ställe. På platsen hade det förr i världen funnits järnbruk och allt runt om kring vittnade om dess historia. Jag önskade så att vi haft mer tid och lite bättre väder för att utforska det lilla samhället. I stället tog vi en dag i Kungsbergets skidanläggning. Årlig Premiär för bräda och jag blev imponerad av mej själv. Det gick väldigt bra. Med mer mod och en aning nonchalans så vurpade jag rejält ett par gånger. Höger handen fick sej en rejäl smäll så den blev blå. Även bakhuvudet for i backen men en smäll. Men hjälmen skyddade innehållet som väl var.

Mollie har lirat handboll, det var dom första två matcherna denna säsongen. Jag var inte med och hejade men jag fick uppdatering om hur det gick. Mollie strutade vilket gladde mej oerhört.

Hon har börjat skolan och allt ter sej normalt ja förutom att vi fortfarande lever i en pandemi. Det är många som är sjuka runt om kring oss och även många barn i Mollies skola är hemma för diverse sjukor. Så länge vi mår bra är jag enormt tacksam. Det kan vända snabbt.

Vi har röjt i verkstan och fått lite bättre ordning. Jag har även fixat en ny liten variant på en lampa. En svarvad botten, en lampa i och en vas med nåt grönt trevligt. Vipps så fint ;) mer än nöjd minsann.



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Åh vad fint det lyser i ditt fönster. Du är verkligen skicklig.

    SvaraRadera