söndag 2 januari 2022

Firande…..



Nytt år. Jag hann precis som vanligt fylla år dagen innan nyår. Det blev en fin dag som började med skönsång och kaffe på sängen.

Vi packade in oss i bilen och rullade mot Stockholm. Tanken var en utlandsresa men vi orkade inte med allt som pandemin stället till med. Så vi tog minsann bilen i stället. Några små stopp på vägen innan vi slutligen hamnade vid skutan Cinderella. Vi körde ombord, bytte om och tog oss till restaurangen som skulle bjuda oss på buffé från kocklandslaget. Det blev en njutfull sittning. Vi minglade runt en sväng på båten men vi var inte på festhumör utan gick in i vår hytt. 

Vi startade nyårsdagen med en räkmacka sen tog Mollie och jag en drink. Det gäller att passa på. Vi kom i land på eftermiddagen och då checkade vi in på ett hotell. En galet god nyårsmiddag slank ner. Mollie tog sushi, jag tog bibimbap och fröken särbo tog en Ramen. Alla var väldigt nöjda över sina val. Vi köpte med oss lite snacks och bingolotter sen la vi oss i hotellsängarna. Alla somnade innan tolv men jag vaknade igen av att jag trodde tredje världskriget drog igenom. Herregud. Folk är tokiga med sitt smällande. Jag kröp närmare fröken särbo och hon önskade mej ett gott nytt år sen somnade vi igen. Ett bra nyår helt enkelt ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar