måndag 3 juni 2024

Mopparna…..



Arbetet rullar på vilket är bra, den lediga tiden har jag spenderat ihop med min far i vedhögen. Extremt varma dagar för kroppsarbete, men jag mår bra av det.

I fredags tog vi en morgonjogg på berget innan arbetet, det var väldigt lyxigt att möta tre lediga dagar tillsammans i ett nu mörgrönare ljus. Bokarna blir mörkare och mörkare. 
Kennet var med på turen men det börjar bli klurigare att hitta vatten till honom. Det har varit extremt lite nederbörd den sista tiden.

Jag körde och köpte mej en elmoped, eller ja innan helgen var slut hade vi faktiskt köpt två. En till mej och en till min sambo. Det där är en kanongrej. Jag hade dock önskat att man kommit lite fler mil på en laddning, men i framtiden kanske. Hur som helst så är det mitt nya pendlartilljobbetvrålåk.
Vi tog tjejerna med på mopparna och drog in till stan och käkade glass. Det blev några fler turer in till stan men jag antar att det där nöjeskörandet snart är över.

Under söndagen tog vi en sväng till ett shoppingcenter. Det var åska och regn så det passade oss perfekt att leta badkläder då. Och så har jag varit hos optikern för synundersökning. Även nya glasögon är beställda. Snygga som tusan, men så är det en flata som designat dom ;) så vad annars kan man förvänta sej.

Ja det var en fin vecka och en bra helg. Nu går vi in i rockveckan och jag antar att vi ska ta oss med mopparna till Norje nån kväll ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar