torsdag 20 juni 2024

Sällskap…..


Han är ett bra sällskap….


Vi har haft dåligt med tid tillsammans, hon jobbar dag jag jobbar kväll. Men att krypa ner intill henne varje kväll är magi och jag fokuserar på just dom där fina ögonblicken när saknaden är stor. Vi mår bäst tillsammans och det svider i mej när jag är ifrån min Anna.

Att Mollie har sommarlov ger i alla fall oss lite mer utrymme till att ses. Förvisso sover hon mest. Jag är en morgonmänniska hon är det inte. Hon har även prioritera sina vänner framför mej vilket är glädjande. Hon har fått sommarjobb av mormor och morfar som kommer vara nån vecka. Det är bra. Just nu rengör hon deras altan. Sen väntar det nog lite målning för henne. Hon får lägga upp jobbet själv och det är bra. Frihet under ansvara viktiga bitar att ta med sej i livet.

Jag har hämtat mina nya brillor och ja det är en aning ovant. Tydligen hade synen förändrats en del. Men det var normalt i min ålder. Ingen oro där alltså. 

Ja det händer mer saker i mitt liv. Idag ska jag in i ett möte som kan förändra min framtid en hel del. Jag älskar spänningen det tillför. Det där att inte riktigt veta vad som döljer sej runt nästa kurva. Fortsättning lär följa :)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar