måndag 17 juni 2024

Paviljong…..





En helg med ömsom regn och ömsom sol. Ja gällande vädret hade vi väl haft lite mer att önska, men det går inte att påverka så det är bara att försöka göra det bästa möjliga.
Fredagen började med jobb i vedhögen efter nattskiftet på kneget. Sen tog Mollie och jag en sväng till Kristianstad. Hon behövde ett nytt pass och jag skulle köpa en paviljong. Vi passade även på att käka på restaurang när vi ändå var på rull. Efter maten blev jag så galet trött så det var precis vi hann hem innan jag slocknade. Jag vilade en timme till den andra hälften kom hem.

Vi drog igång och olja in altangolvet, vi blev väldigt nöjda med resultatet. Så härligt när man liksom lyckas. Dusch och sänggång.

Att vi båda var totalt utschasade märktes tydligt under lördagsmorgonen, vi vaknade inte förrän halv tio. När hände det sist liksom. Ja Kennet hade förvisso varit uppe vid fem och fått mat men vi somnade om igen.
Efter frukost drog vi gång med paviljonbygget. Det var mysigt att jobba ihop.
Regnet öste ner så vi tog en paus men att laga mat och chilla inomhus en stund. Men innan kvällen var kommen var paviljongen på plats och vi var fett nöjda.

Söndagen bjöd på trivsammare väder. Vi grejade lite hemma. Vi tog en sväng till stan för att komplettera lite till vår myshörna. 
Min svärföräldrar kom på spontanbesök, väldans tur att min sambo dragit ihop en rulltårta under dagen. Kaffet koktes och det avnjöts på altanen. 

Klockan sju på kvällen efter att vi grillat korv med kidsen tog vi en springtur. Det var en vacker kväll så vi förlängde rundan några kilometer. Halv nio stod jag nöjd över dagen i duschen. En bra helg var till ända.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar