tisdag 11 juni 2024

Hemmafix……

På gång.



Projekt dörrmålning har tagit fart. Jag har det lite tufft med förändring, men nu skulle det ske. Dörren som varit träfärgen hela mitt liv beslutades att målas. Ja vi började med grundfärg och tanken var att vi skulle fortsätta med röd färg av något slag. Ja vi har varit inne på grön, blå och nu röd. Halva dörren är grundmålad och just nu känns det som om vi kommer köra på en vit dörr, iallafall ett tag. Lite sådär att vi vill känna oss för. Tänk ändå vad många beslut som ska fattas i det vardagliga livet. 

Och så har 2/3 kids gått på sommarlov, lite skillnad på deras dagar just nu. Mollie är sist ut och slutar på onsdag. Sen har vi tre dagdrällare hemma, men dom behöver nog det där, lite vila från studierna. Däremot har vi infört vårt trevlighetsschema igen. Det rann ut i den där sanden ett tag men nu när vi vuxna jobbar och barnen är lediga kan man minsann begära att dom hjälper till med vissa små dagliga bestyr.
Och dom var faktiskt helt med på det. Det är fint.

Vi håller på att röja upp på altanen, den behöver tvättas och oljas. Min kära sambo har stått för den största delen av tvättandet och 60 kvadrat tar faktiskt en stund att putsa till. Men med tvätten gjord är vi en bit på vägen mot vårt kommande sommarhäng, vi har en tanke och vi tror det kommer bli galet mysigt.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar