måndag 27 maj 2024

Maxat…..







Jag vet inte riktigt vart jag ska börjar. Fredagkväll kanske? Mollie skulle på fest till en kompis så henne lämnade jag klockan 17:00. Därefter tog jag min kära sambo till ett mathak ingen av oss varit på. Bryggans mat och bar i Tredenborg. Där satte vi oss i solläge och käkade och drack öl. Förträffligt god mat och underbar natur att sitta och äta i.
Vi tog en glass efter maten och det var minsann inga små glassar. Med glassen i handen gick vi en liten promenad i kvällssolen.

Vi åkte hem vid 21 och jag funderade på när min dotter skulle vilja åka hem. Klockan 24 skulle hon hem. Jag var helt slut, men hon var så lycklig efter den lyckade festen och jag gladdes med henne.

Lördag och vi tog det i lite lagom hastighet. Mollie drog iväg på sitt håll och jag och sambon blev åter igen ensamma. Vi tog cyklarna och drog in till stan. Där möttes vi upp av hennes syster och familj. Glass åts även denna dag.

Att det var kulturnatt i Kristianstad hade vi missat. Vi såg att Maxida Märak skulle dit. Det ville vi se. Mollie ville inte hänga med så hon och Kennet blev hemma. Vi kom in till stan lite tidigt så vi gick till en kariokebar. Där satt vi ett tag och begrundade mångfalden i samhället. Jag är sällan på sånna hak så jag uppskattade det väldigt.
Konserten var grym även om den varade ända till klockan ett på natten vilket är sent för mej. Men vi var i säng innan klockan två vilket var bra. En grym lördag var till ända.

Söndag och det skulle firas mammor. Först åkte vi till min sambos mamma och det blev en mysig tillställning. Därifrån fortsatte vi för att fira min mamma.
Åter en fullproppad dag.







Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar