söndag 12 maj 2024

Lastbil…..





Kaffe, en rysligt bra start på lördagen. Frukost till kidsen sen var det iväg mot Hällevik och handbollsplanen. Grusplanen behövde ett lyft innan utesäsongen skulle dra igång. Kidsen och föräldrarna slet ett par timmar sen blev det grillad korv som belöning. Trevligt.

Vi körde hem och jag drog i gång gräsklipparen. Ogräset växer minsann även om det är en väldigt kylig vår. Min kära sambo hängde i köket och förberedde inför kvällens måltid. Jag fick även möjlighet att provköra en lastbil, det var coolt och jag skulle gärna kört mer ;)

Vi fick övernattningsgäster i form av ett par små barn. Ett par kusiner. Dom stora tjejerna hade gjort en skattkarta och när min vän och hennes son anlänt var det dags att gå på skattjakt. Tre små förväntansfulla barn, våra stora tjejer och vi föräldrar tog oss fram i den tuffa men vackert grönskande terrängen. Barnen hittade skatten och blev glada för det, vi tittade på den fina utsikten en stund innan vi gick hem och startade grillen.
Och vilken kväll det blev. Solen kom fram och barnen lekte ute medans maten sattes fram. En helt ljuvlig kväll.

Det var den där melodifestivalen, vi tittade en stund sen kroknade alla, övernattningsgästena somnade gott och sov faktiskt hela natten. Fint med tanke på att det var första gången dom sov över utan sina föräldrar.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar