måndag 6 maj 2024

Limegrönt……





Jag fortsätter att njuta av det nya livet. Det där med totalt fria helger. Oftast är jag ledig fredag-måndag och det är en enormt härlig känsla. Jag är hemma när resten av familjen är hemma. Men i fredags hade jag ett ärende i Karlshamn så Mollie fick ta cykeln hem från skolan eftersom dom slutade tidigt. Ingen buss gick. Hon var varm som en kamin när hon kom hem, jag frågesats varför hon inte hade småbyxor på sej. Civilt var det faktiskt premiär för mej med just det plagget för året. Skönt.

Resten av familjen kom hem med tillhörande kompis. Jag hade passligt nog precis gjort färdigt för intag av taco. En trevlig kväll. 

Lördag och vi pysslade lite hemma, promenad med alla hundarna, ja vi har haft två terrier till på besök. Så alla tre skulle upp i skogen och rastas.

Efter det packade vi in gänget och begav oss till Eriksbergs safaripark. Vi körde rundan på den dryga milen, vi såg vildsvin, Vincent, och hjort. Vi tog en paus på en vacker utsiktsplats och ännu ett stopp på en naturlekplats som uppskattades väldigt. Hem och middag lagades och till efterrätt bjöds det på årets första rabarberpaj. Kidsen hängde ute på studsmattan. Fem ungar som njöt i försommarkvällen.

Söndag bjöd på en regnig promenad på berget med hundarna. Därefter väntade det löpträning för kidsen med handbollslaget. Under tiden dom tränade sprang vi en sväng vid den lilla sjön Siesjö. Så galet vacker. Bokskogens grönska svider. Hela skogen är limegrön.

Ja man vill bara vara utomhus nu och vi höll oss utomhus. Vi satte oss och täljde. Jag en slev och min sambo en smörkniv. Alltså livet ändå va.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar