onsdag 8 maj 2024

Nybil känslan……




Jobb i vedhögen under förmiddagarna har denna veckan resulterat i solbränna. Jag har fått några fina dagar då jag faktiskt drog på mej ett linne. Huggabrallorna behåller jag på för att skydda kroppen.

Eftermiddagarnas aktiviteter har varit arbete där jag har en anställning. 15-23 en bra tid att jobba, jag hinner mycket på dagen innan kneget och jag kommer hem i någorlunda vettig tid. Och ja, jag cyklar till och från kneget. Det är en aktivitet jag ser framemot. Lite som när man köpt en ny bil och man vill ut och köra hela tiden. Lite den känsla har jag vad det gäller det där med cyklandet ;)

Mollie har varit hos frissan vilket var väldigt behövligt. Hon tunnade ut håret, jag funderade på det där. Det är nog fler folk som har för tunt hår än dom som har problem åt andra hållet. Min dotter har berikats med världens största kalufs men den är en aning bångstyrig ibland. 
Även min kära sambo har lagt en stund hos frissan denna veckan. Jag är väl kanske också i behov av det, men det är väl en prioriteringsfråga kan tänkas.

Ja nu är det snart dags för röd dag igen vilket nuförtiden betyder att jag är ledig. Alltså hallå så fint. 




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar