torsdag 2 maj 2024

Helgledig……






Det där med att vara ledig på helger och röda dagar är något jag inte varit på 25 år. Men nu har jag fått smak på det. Valborg och det betydde ledig tid med hela familjen. Det känns så lyxigt på något sätt. 

Mollie var inte helt i topptrim så vi bestämde att hon skulle vara hemma på dagen och vila sej. Vi enades dock om att hon skulle in till skolan och göra sitt prov i Tyska. Så jag körde in henne och under tiden hon gjorde provet gjordes det investeringar för överlevnaden den närmsta vecka. Jag svängde även inom Coop för att hämta ett paket till min dotter. Hon skulle få en ny mobil.

Hem och lite måsten klarades av sen var det iväg igen. Vi skulle till Österslöv till bekanta till min sambo. Så himla mysigt att bli inbjuden i en annans familjs hus och ta del av deras liv till en utormodentligt god måltid. Maten slank ner sen gick vi ner till sjön för att kolla in majbålet. En galet vacker kväll.
Skönsång för att välkomna våren innan scouterna kom och tuttade fyr på bålet.

Vi gick tillbaka för en kopp kaffe innan hemfärden väntade. Jag var ganska sliten efter mitt dygn med illamående så sängen kändes som ett mycket bra alternativ.

Första maj mjukstartades med kaffe på altanen. Och ja där stannade vi stora delar av dagen. Soligt och faktiskt väldigt varmt. En bra dag helt enkelt.






Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar