onsdag 16 oktober 2024

Bedragen……




Jaha och vad händer här då. Ja det kan man ju undra. Någon tomte har lagat beslag på mina lösenord. Detta har gjort att jag nu saknar alla sociala medier. Konstigt och retfullt med tanke på alla bilder jag sparat där under livet.
Och nä just nu verkar det som om jag måste starta nya konton om jag vill vara med i de socialanätverkandet.

Vi har varit på kommunhuset en vända och hängt vid deras kopieringsapparat ;) efter det tog vi en sväng till en krog i stan för en bit mat. Det var sjukt bra mat och sällskapet var mycket trevligt.

Vi har varit på en lantbruksskola och rekat lite inför kommande studier. Det är min sambos dotter
Som är intresserad av skolan. Jag blev givetvis också väldigt intresserad. Det verkade vara en fin skola och eleverna vi pratade med verkade trivas superbra.

Vi fick möjlighet att åka till Malmö för att se Hasse Anderssons avskedsturné. Min sambo är nära vän med violinisten och hon hade ett par biljetter till övers. Vi tog en bit mat tillsammans innan hon var tvungen att infinna sej på Slagthuset. Det var fantastiskt att se henne in action och Hasse är en gullig spelman.

Ungarna har gjort naglarna inför vår kommande resa. Dom vill vara extra fina när vi lämnar landet. Vi tog en buffé på ett hak när vi ändå var i stan.

Mollie har varit risig med en enveten hosta en längre tid så nu tog vi ett besök på vårdcentralen. Inte nåt vidare att dra med sej en lunginflammation till Italien inte.




Jockarp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar