torsdag 17 oktober 2024

Ny polisanmälan…..


Jag fick göra en polisanmälan på grund av att mina lösenord blivit kapade. Men med vändande post fick jag info om att det var nerlagt. Tja vad kan polisen göra? Och vad ska jag göra?

Jag hann inte mer än få tillbaka anmälan fören det var dags igen att kontakta polisen för en ny anmälan. Nu handlade anmälan om utpressning. Jag fick ett Mail om att jag skulle betala bitcon för 1940 USD till en professionell hackare annars skulle denne göra livet surt för mej igenom att skicka ut en icke påklädd version av mej på en film. Och nä jag är inte så värst orolig för att det skulle vara just jag på den där filmen, men samtidigt vet jag vad man kan göra med datorns hjälp idag. Så lite obehagligt var det när jag ringde upp polisen.

Damen som tog emot anmälan sa att det var obefogad oro och att även hon fått ta del av dessa som hon sa massutskick av utpressning. Ja och där är vi nu. Jag har fortfarande inte tillgång till alla mina konto och jag vet inte vad som kan göras åt det. Men jag får väl helt enkelt se tiden an

Vi håller just på med sista planeringen inför en resa till Italien. Väskor ska packas, det mitt upp i förkylningstider. Det känns som om vi behöver ta med stora apoteket på vår tripp.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar