onsdag 2 oktober 2024

Elevrådet och bandsåg…..






Mollie informerad mej om att hon blivit invald som vice ordförande i elevrådet, jag var lite orolig. Orolig över att hon tar på sej mer än hon orkar med, men hon såg på uppgiften med entusiasm. Och visst är det bra att dom engagerar sej i saker. Sånt ska uppmuntras.

Vi har planerat att åka till gymnasieskolor och få lite info om dom olika skolorna och linjerna så hon ska känna sej lite lugnare över valen hon står inför. Även ett möte med syokonsulenten ska bokas i närtid.
Men det vi ska ta itu med först är att vi nästa vecka ska ta oss till Kristianstad på framtidsmässan. Om vi fattat det rätt så kan man träffa människor från olika skolor och samtal om utbildningarna. Det ska bli spännande att se vad som erbjuds.

Och den materiella lyckan är total i Jockarp. Jag har väntat och längtat och nu äntligen kom hon, den blåa skönheten från Tyskland som ska hänga med mej i många år framöver. En sprillans ny bandsåg har flyttat in i min verkstad och vi började skapa bums.
Älskar när saker är smidigt. Allt blir liksom mycket roligare då.

Och årets första lussebullsbak har gått av stapeln. Att komma hem efter eftermiddagspasset på jobbet och mötas av doften av nybakade bullar är ren skär magi.
Livet alltså.




Jockarp 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar