söndag 26 juni 2011

Promenader & Radio...

Tandvisning :)

Min lilla solstråle var i toppform igår, här skrattades de, kryptes det, det lektes med leksaker, framstegen är många och det går numera i ett rasande tempo.
Jag har äntligen med lite hjälp lyckats flytta över filmerna från videokameran till datorn så vi kan fortsätta att filma och följa framstegen i mysets liv.
Och jag hade fullt upp att filma igår, hon leker numera själv, sitter och pratar, hamrar, bankar och slår med sina saker, hon läser, och grejar mest hela tiden.
Hon rör sej mycket, nu nöjer hon minsann sej inte med att ligga på filten och jidra, nej nu ska världen upptäckas.


Jag förundras ibland över att det går så fort.
Ena dagen låg hon där man la henne, andra dagen kröp hon och satte sej själv och hon sitter stadigt själv.
Jag har fått för mej att man brukar få sitta bakom småbarn så att dom inte ska välta, men det behövs faktiskt inte med myset.
Antingen är de så att hon är en sällsynt sort eller har jag helt enkelt levt i en annan värld, vilket det är har jag inte en aning om.
Jag känner att hon roar sej själv betydligt mer nu, så jag har ett lugnt och skönt liv för tillfället, ja förutom när hon siktat in sej på blomkrukorna, då har jag ju lite att pyssla med efter en stund.



Igår tog vi det förövrigt väldigt piano, tre promenader på berget och lite dammsugning, vi skulle iväg på galaj på kvällen egentligen, men värdfolket hade blivit svårt sjuka, dom hade råkat ut för en ordentlig killförkylning, de hostades och snorades, så myset och jag blev hemma och hade en riktig myskväll i vår ensamhet.
Vilket jag nu förövrigt börja kunna känna glädje över att jag har myset, att jag faktiskt aldrig behöver vara ensam igen, att vi har det bra tillsammans.
Att vi mår förträffligt i varandras sällskap.
Att vi busar, skrattar, pussas och trivs ihop.

Men jag börjar känna av det här med singel livet lite nu, jag funderar mycket över det, just om man skulle träffa någon mysig trevlig människa som har fötterna på jorden, som man faktiskt skulle kunna tänka sej att bygga en framtid med, en riktig framtid då menar jag inte en sån med luftslott som min sk fru nu levde i.
Hur skulle du fungera med Mollie, hur skulle jag kunna ge den personen min kärlek, tid och uppmärksamhet allt de man vill ge den personen som man kanske ska leva resten av livet med.
Har jag så mycket att ge, räcker det till fler än till Mollie?
Ja det får väl framtiden utvisa.

Snubblade in på en sida igår kväll där jag hittade radioprogrammet som vi spelade in i våras, det har tydligen sänts i Örebro nu, så snart är det väl dags för sändning här nere i Blekinge med.
Men det går att höra det nu på http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=507&artikel=4564338
Helt sjukt om ni frågar mej, hade jag hört detta på radio så hade jag nog sagt, vilken j*vla idiot den bruden var som lämnade den där tjejen i sticket.
Ja visst jag är kanske lite partisk i målet, jag vet.....

Innan det var nattning så myste Mollie och katten "korven" lite, härligt att se dom tillsammans och det verkade som att hon inte drog alltför hårt i pälsen, för rivmärke uteblev.


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vet du inte att kärlek dividerar man inte, man multiplicerar! :)
    Kramar Anna ( Spinning ) :)

    SvaraRadera