tisdag 14 juni 2011

Raketforskning....


Ett kort inlägg får det bli, väskan är ju packad för att ännu en gång ge sej norr över.
Denna gången blir det kungligt igen, studiebesök väntar, jag tror att det kommer bli en väldigt spännande och intressant tripp.
Den finns lite planer på vad som ska avhandlas och det ska bli kul och se vad som händer och om man kan träffa på nån person som inte vill träffa på mej, ibland är det ju så i livet att man möter människor som man inte alls vi träffa, dryga jobbig och personer som absolut inte passar in i ens egen värld.
Jag förmodar att så har det varit med mej med, att vissa människor kommer ihåg mej som den grymt dryga människa som inte passar in i deras värld.
Och tyvärr får jag väl säga att det är ofta som det händer just när man är på resande fot.
Jag har funderat över det, vi har åkt på bussresor vid några tillfällen, vi var lite pionjärer för homosar på dom resorna.
Iallafall så var det ofta man satt och snackade dom första timmarna om alla andra människor som var med på bussen, men ju längre resan gick desto mer lärde man känna dom andra passagerarna och vissa var supertrevliga och man hade missbedömt dom helt.
Men så fanns de faktiskt vissa man önskat att man aldrig skulle mött.
Men med varje resa inrikes eller utrikes så har man lärt sej något nytt, så de hoppas jag att de ska bli även i detta fallet.

Vad det gäller mötet med advokaten så tänker jag inte orda så mycket.
Det är fördelarna med en egen blogg, jag bestämmer om vad och när jag ska skriva, vilket privilegie va.
Men jag lärde mej nya saker och det var bland annat att advokater lider av sjukdommen tidsoptimism.
De sista han sa när jag gick var, lägg nu inte hela sommaren på att fundera över detta.
Så näpp de tänker jag inte göra.
Locket läggs på i frågan vad de gäller detta.
Men jag kommer ju klart att återkomma när något matnyttigt händer.

Tilläggas kan väl göras att själva förundersöknings protokollet var mycket intressant läsning.
De var väl ganska mycket som inte var relevant över huvudtaget, återigen ett litet försök från min sk fru att smutskasta mej.
Jag vet inte om det är bra att jag skriver detta här men jag kan inte låta bli, dom vittne som var hörda, tja de dom sagt ser jag mest som ett jätte skämt, inte mycket att hämta där och då menar jag att man behöver inte vara raketforskare för att se att dom verkligen försökt att hitta något jag gjort, men tyvärr det fanns inget, jag är ingen ond människa som min sk fru nu försöker ge sken av, lite av tomma ord så att säga.
När tiden är passlig kommer jag kanske att lägga ut hela undersökningen, för den har faktiskt sina komiska inslag, men som sagt var så lägger jag på locket nu ett tag.

Näpp de är många mil som ska avverkas dom fyra hjulen ska åter rulla.
Hej så länge.




Myset har packat sin väska :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar