fredag 7 juli 2017

Ett smådjur....



Näää jag var inte nöjd med tre mil i benen. I minimalt med kläder och löpardojor på fötterna drog jag iväg. Mördabacken hej. Lite småseg var hon men upp kom jag. Gott.

Myset drog in till stan på en utställning för smådjur. Sigge skulle ställas ut och som vanligt var det mycket folk på plats. Jag själv kasade in en stund efter starten. Det var många kändisar och det var super trevligt att snicksnacka med dom.
Vi fick en goodiebag med diverse grejer sen begav vi oss hem.

Korv grillades till lunch, det var smarrigt och det avnjöts i en riktig högsommarvärme. En kaffe på altanen sen var det dags att dra till stan igen. Vi hade en dejt med tant N och vidare skulle vi gemensamt titta på trolleri på torget.
Myset satte sej i mitt knä och hon skrattade så hon kiknade vid flertal tillfällen under showen. Jag bara log.

Vi tackade trollkarlen för trollandet och kramades lite sen var det dags att inta en Langos, smarrigt men kladdigt.
Till Tivolit gick vi och jag köpte åkbiljetter för 500 spänn, billigt (not) hon åkte ett par turer sen fick det vara bra för dagen.
Hon fick löfte om att vi ska återkomma på lördag och åka loss rejält.

Vi drog hem och myset chillade lite i soffan. Jag tog tag i lite städning, tvättvikning och lakanen byttes i sängen (klök) Under tråkmåns uppgifterna funderade jag över kommande vecka.
Jag ska nämligen åka på semester på måndag men just nu är resmålet okänt. Jag känner en viss stress över det, det kan sluta precis vart som helst. Men jag räknar med att det kommer bli intressant och givande så är det med alla resor.

Nattning och för egen del var det helt underljuvligt att krypa ner i en nybäddad säng, det är liksom betalningen för det grymt tråkiga arbetet med att byta.

Och idag väntar det en helt perfekt dag, det är dejtdags ;)

Fri lek på stans statyer...



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar