måndag 3 juli 2017

Storbonnen.....



Storbonnen...


Nä men det är väl lika bra att köra på när tid finnes.
Löpning på berget kickade igång min morgon och det var första gången på länge som solen smekte min nakna hud under löpturen. De var en underljuvlig morgon. Jag tog en vända i mördabacken, bara för att jag kunde. Jag var pigg men jag kände att låren fått lite pisk dom sista dagarna, förvisso bra men ovant. Jag känner sällan någon slitning i kroppen.

Hem och uppfräschning sen begav vi oss söder ut. Skånes djurpark var målet. Dom har piffat till parken nu några år i rad så nu är det väldigt bra och trevlig.
Vi kollade in alla nordens djur och Mollie klappade en orm, hon är grym. Själv har jag lidit av tung fobi för just det djuret sen barnsben. För dagen kände jag ingen rädsla över den men jag avstod ändå moget att klappa djuret.

Vi körde traktor i fåret shauns värld, Mollie älskar det hon åkte två varv, själv nöjde jag mej med ett varv, jag roades inte fullt så mycket som hon.
Vi kollade in älgarna och jag tog en bild och skickade till en person som lagt ner ca 100 älgar (imponerande) tanken var att jag inte skulle informera om att jag sett älgen i ett hägn men tja, jag har svårt att ljuga så när jag hade honom på tråden erkände jag att jag knäppt bilden i djurparken ;)

Vi gick en hinderbana bland stockar och sten. Alltid kul. Ett nytt bygge var hängbroar över varghängnet, där gick vi självklart. Det var fint byggt och det var kul och utmanande att gå där uppe och vingla, Mollie gnällde hela tiden på mej att jag gungade bron, och ja, jag kunde inte låta bli att vingla lite extra ibland ;)

Vi grillade korv bland Lodjuren. Grillad korv är underskattad och en kopp kaffe i utomhusmiljö är svårslaget. Livet är enkelt ibland minsann.

Sälmatningen är kul och vi såg skillnaden på knubbsäl och gråsälen, vi blev riktigt bra på det. Sex sälar i pölen och vi såg allihop.
Lite bus med kaniner och getterna och en glass på det fick avsluta vår dag i parken.
En härlig dag, en dag helt i min smak.

Orm&

Get...


Våglig mamma ;)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar