måndag 17 juli 2017

Mera färg....

Hmmm


Jag hasade mej inte upp förrän runt niosnåret, en kopp kaffe på trappan i soligt läge, det är sommar mornar när dom är som bäst.
Jag kände mej lite rastlös under förmiddagen och jag ogillar det starkt, jag blir stingslig då.
Vi hoppade in i bilen och körde till Ekohallen och gjorde en massa inköp. Vi köpte lite nya saker, det behövs ibland, lite tillpiffning liksom.
Mollie fick köra klon i automaten, hon kickar på de så jag får hålla styr på henne, för dagen lyckades hon få tag på en mjukis grej som såg ut som bajs. Ingen hejd på idéerna.

En burk färg inhandlades och det vet man ju hur det slutar. Det blev en del på och en del utanför, lite på kropparna och lite i håret.
Vi målade ett bord och en hylla, det var välbehövligt, ljust och fint.

Jag tog tag i att sanera ur Mollies låda med pyssel, jag blev nästan kräkfärdig av alla pinaler hon har. Jag fattar inte vart allt kommer ifrån. Hon har grejer överallt, papper, pennor och pärlor. En hel säck med grejer blev det helt otroligt.

Vi pimpade vardagsrummet och det blev helt klart ett lyft, superfint med andra ord.
Allt är inte klart men vi är på god väg, luftigt och ljust och lite nytänk.Tummen upp på det.

Regnet öste ner och vad passade bättre än en tur i mördabacken, jag var extremt stark och jag antar att det var på grund av min vilodag. Pressa kroppen hårt och vila det kickar den enormt har jag märkt.

När jag åter var hemma blöt av svett och regn var middagen på gång. För dagen fick jag inte medverka och Mollie dukade med tjusiga servetter och maten las upp på tallrikarna. Jag satte mej till dukat bord.
Som betalning för det så fick jag vackert hantera disken, inga problem förvisso, jag gillar den sysslan.
Mollie nattades av mej och det var mysigt och skönt, hon pratade lite om längtan till Onsdag då vi ska få besök i palatset. Jag älskar att höra henne prata om sin längtan och vad hon ser framemot.

Hon somnade snabbt och jag tog en lur i soffan innan jag själv hamnade i lopplådan.
En kreativ och aktivdag var till ända.

Så grant....


Jockarp.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar