onsdag 1 april 2020

Bortskämd....




En helg i göteborsskärgård var inte helt fel. Jag är överförtjust i att det finns så mycket att göra på landet och i naturen, vi behöver liksom inte samlas i städerna.
Vi tog bilen och begav oss med bilfärjan ut mot Öckerö och Hönö. Bilen parkerades på en enslig plats och vi fortsatte gåendes. Väskan var packad med en termos kaffe och den koppen gick inte av för hackor när vi satt på klipporna och skådade ut över vattnet.
På Hönö åt vi lunch på ett fint hak, vi fick lite sällskap vilka förgyllde matintaget än mer.

Utomhusaktiviteterna fortsatte på hemmaplan, vi drog till stranden och det var fint att se att kommunen nu är igång med att snygga till stranden efter den något besvärliga hösten, tången körs bort och sand körs dit. Bra där.

Mollie följde med en kompis hem efter skolan så fröken särbo och jag fick en eftermiddag att spendera allena. Vi körde till Vånga stenbrott och strosade runt i området en stund. Hon fick för sej att hon skulle klättra upp för några jättestenar som låg staplade på varandra, det gick ju fint. Men när hon skulle ner var det inte lika latjo minsann ;)
På vägen hem körde vi inom några vänner och där låg vi på soffan och småpratade en stund. Så mysigt.

Vi har sprungit en del vilket är skönt. En tur ner till Siesjö. Blåsipporna brottades med vitsipporna och sjöfåglarna skriade i skyn. Vi pausade en del och bara njöt av våren.
Herregud vilka dagar som radas upp.

Jag fick masa mej till jobbet för att göra en riskbedömning, när jag kom hem möts jag av ett frukostbullbak.
Jag blir så enormt bortskämd av kvinnan som kommit in i mitt liv.





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar