fredag 17 april 2020

Den viktiga biten.....

Mot glassen ;)


Jag har sprungit några mil i den härliga vårsolen, att det envisas med att blåsa full storm varje dag är något som tröttar ut huvudet men jag försöker ändå njuta av allt fint.

Mollie har varit med scouterna ute i sina kojor och även det är ett härligt vårtecken. Allt blir ljusare och lättare och kidsen är ute mer.

Trots att det känns lättare har jag även smakat på det lite tyngre. Längtan efter en person som jag är väldigt glad i. Att vi inte kan ses så ofta som vi vill och dela livet svider då och då ganska mycket. Jag vet hur det är och det är bra men ibland kommer en smak av bitterhet över mej och den måste jag hantera. Och sanningen är att jag har svårt att hantera den.

Jag har tagit en promenad med en vän och hennes son, dom andra barnen tog sej själva upp till den lilla lanthandeln och köpte glass. Jag blev lycklig i hela kroppen när jag såg dom gå i väg och att dom tog hand om varandra. Mollie är så stor nu men jag vill ändå inte riktigt släppa på tyglarna.

Och så jobb. Mm den där lilla detaljen som ibland förgyller livet och ibland sliter ont på kroppen. Fyra nätter ska avverkas och jag mår allt annat än bra. 3-4 timmars sammanhängande sömn får mej lätt till att tappa sugen en liiiten aning.
Jag har ändå lovat mej själv att mitt arbetsliv och för dålig med sömn inte ska få förstöra och bromsa min och Mollies framfart i livet. Vill hon ha vänner med sej hem från skolan så får hon det även om jag ibland inte känner Jiiiiipiii över det. Denna veckan har två väninnor varit och gästat oss i palatset. Jag har utfodrat dom och varit behjälplig när det behövts. Mollie har varit glad och det är en viktig bit i mitt mående.

Det har funnits tid för oss att sitta tillsammans och titta lite på TV på kvällarna. Mollie har lagt sej i min famn och jag har pillat henne lite försiktigt i håret under programmets gång. Stunder av mys när det är som bäst. Det är viktigt för oss båda det märks så tydligt. Och det är glädjande.


Lite bebismys....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar