söndag 19 april 2020

Fullrulle....

Här hjälps vi åt.


Jag hade ingen som såg efter min dotter efter sista nattpasset. Jag räknade med få timmars sömn och så blev det. Halv tio väckte hon mej och ville ha mat. Vi har en deal i vår familj och det är att enbart flytande föda får intas när hon är hemma utan tillsyn. Den dealen är vi noga med att hålla för bådas vår trygghet och säkerhet. Men yoggi var hon inte sugen på utan hon ville ha frallor så därför väcktes jag.
Inga problem med det, inte mer än att jag kände mej som ett vrak. Men jag var glad över att se henne, vi kramades en sund sen var det dags för frallorna.

Det är nu mindre än en månad till vår lille nya familjemedlem kommer hem och vi drog igång på allvar med förberedelserna inför staketbygget. Hunden ska skiljas från hästarna, viktigt.
Plankor skulle därför målas och övrigt material förflyttas från A-B. Arbetet gick fint och Mollie var behjälplig hela tiden. Hon förstår vikten i detta och det är ju hennes hund som vi vill ska ha en trygg uppväxt.

Vi pausade arbetet och körde över berget till våra vänner för att grilla vid sjön.
Så himla mysigt, fint och gott.
Ett par timmar vid sjön gjorde gott.

Ingen dålig plats för matintaget...


Vi var hemma igen runt sju och då började förberedelsen inför natten. Vi har köpt nya sovsäckar som är tänkta för i första hand för våra framtida vandringar. Men dom måste ju testas såklart ;)
Vi hade bestämt att vi skulle sova ute på altanen.
Vi kröp ner i våra säckar och där låg vi och filosoferade.
Jag hade en makalös vacker bild framför ögonen, innan solen gick ner färgades himlen helt rosa. Magiskt.

Jag somnade gott efter att jag pratat med fröken särbo en stund i telefonen.
En lång men väldigt bra dag var till ända.



Godnatt...


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar