tisdag 2 februari 2021

Grundsjön....

  


Fröken särbo kom precis när jag avslutat mitt pass i vedsvängen. Vi packade bilen bums och drog upp på berget, mot Grundsjön. Vi hade hela platsen för oss själva och det var magiskt vackert i sin vinterklädsel.

Mollie och jag tog hundarna på en tur runt sjön medans min kära särbo satte fyr på brasan. Det brann fint i trädpinnarna när vi kommit runt sjön. Mollie provade om isen höll på sjön och som väl var gjorde den det.

Vi grillade lite korv och njöt av den fantastiska platsen. Allt var tyst och stilla, det var bara vårt prat och sprakandet från elden som lät. Allt annat runtomkring var helt stilla och tyst. Det var verkligen en stund av lycka.

Eftersom jag jobbade hela helgen så njöt jag av lyxen att komma hem till dukat bord. Dukat med galet god mat. Även efterrätt hade det snotts ihop. Kvällarna bestod av varmbad på altanen och tv tittande. Jag har helt klart fått ett nytt favoritprogram. Elitstyrkans hemlighet. Helt fantastiskt. Tuffa prov och det med "vanliga" människor. Jag är väldigt imponerad just nu (och lite sugen på att själv få testa) 

Jag tog lite bonnpermis och umgicks med myset, vi drog upp på berget och åkte lite pulka, det gick rysligt fort. Eller jag tyckte det i alla fall. Kennet åkte ett par vändor även han och han såg ut att gilla det ;)

Mollie har haft prov i geografi och när hon kom hem med provet var det en stjärna och siffrorna 36/36 prydde första sidan. Ja självklart blev jag enormt stolt över min dotter. Hon lyckas med saker jag aldrig själv upplevde under min skoltid.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar