måndag 13 december 2021

Hjärtan……

Dom där två <3



Fortfarande är hela berget snötäckt. Jag har lagt löpaskorna på hylla några dagar nu. Det är inte värt det. Jag vill inte springa och skada mej.
Eftersom det har stått 12h pass på schemat över helgen så har det inte hänt så mycket annat.
Men Mollie har varit på handbollsmatch. Ibland spelade dom väldigt bra, ibland lite sämre men jag uppskattar att se henne i gympahallen.
När vi kom ut från avslutad match stod fröken särbos bil utan luft i däcket. Vi fyllde på lite vit sörja och pumpade upp däcket och det verkade minsann fungera. Det finns mycket bra saker idag. Skönt Allt att slippa fällkorset.

Mollie har varit på julbord med mormor och morfar på Eriksberg. När hon kom hem så var det korvsmakning. Hon hade delat upp korven i bitar och vi fick en varsin tandpetarna att plocka dom små korvbitarna med. Hon var ivrig att vi skulle gissa vilken sorts korv det var. Jag gissade fel och det tyckte hon var sååååå roligt. Det eftersom jag är ett väldigt fan av korv ;)

Det har varit sparsamma timmar på berget nu men ibland räcker det med några få minuter för att jag ska få energi och bli mer vaken och observant på allt som händer. Jag fann en sten som med snöns hjälp fått formen som ett hjärta. Jag tänkte på fröken särbo och log. Naturen alltså…..




Jockarp 


1 kommentar: