tisdag 21 december 2021

Fullrulle…..


Herregud vad vi har legat i. Grillning på torget mitt i julyran med Handbollsförening. Det var en trevlig stund, att prata med folk och samtidigt göra något bra för föreningen. Hemma klockan fyra på eftermiddagen igen och då drog vi igång med julbaket. Både pepparkakor och lussebullar. Kolorna hade jag levererat tidigare på dagen. Det går bra nu liksom ;)

Mollie har haft bestyr med sitt rum, alla kläder hon äger hade hon tagit ut och lagt på golvet. Jag informerade henne om att högarna skulle vara vikta och placerade i rätt hylla innan julen kom. Hon hade legat i minsann, för allt var vipps borta, jag har dock inte kollat vart kläderna ligger nu, men jag litar på henne.

Hon börjar bli en aning trött på skolan nu, hon pep lite om det häromdagen. Och som den förstående moderna jag är så sa jag till henne.
-Skit i att gå dit dom sista dagarna då.
Hon tittade på mej frågande och jag flinade lite, hon flinade hon med och sa:
- Så kan man väl inte göra.
-Klart man kan sa jag och la upp ett jätteskratt ;)
Jag vet att hon är alldeles för redig för att stanna hemma från skolan så jag var inte så värst orolig över att hon skulle vilja stanna hemma ;)

Jag har varit i verkstan och lekt lite, så himla mysigt. Jag testar nya saker och allt blir så vackert. Jag lägger ut krokar överallt gällande allt som handlar om trä och svarvning. Just nu har jag svartek på lut vilket känns enormt lyxigt. Och spännande.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar