tisdag 14 juni 2022

Hon gör mej stolt……




Eftersom jag staplat pinnar under natten så missade jag när min dotter gjorde sej i ordning för sin sista skoldag i årskurs 5.
Klockan 11:20 stod jag dock och hängde vid staketet vid fotbollsplanen med konstgräs. Jag väntade på att hennes klass skulle komma ut, dom kom ut och dom var så fina. Dom sjöng lite sånger och rektorn talade. En nedräkning från 10 sen hade kidsen sommarlov.

Mollie fick utmärkelsen årets Wikipedia. Jag blev stolt och flinade lite åt det. Det stämmer så bra. Vi kramades och jag gratulerade henne till sommarlovet.

Det inträffade en incident under eftermiddagen vilket gjorde att det blev lite förändringarna i schemat för oss. Mollie hämtades hem och jag hade fixat en liten överraskning till henne. Den hade jag lagt på hennes säng. Hon blev så glad och när hon kom till sista lilla stycket såg jag att hon blev väldigt rörd. Hon hade haft en tuff dag och att då läsa att någon älskar henne träffade säkert med en enorm kraft.
Jag kramade om henne igen och berättade hur stolt hon gör mej varje dag. Sen fick hon lite space.

Eftersom det blev helt ändrade planer gav det utrymme till handbollsträning och jag tror att det var väldigt bra, att bryta av lite. Kennet och jag tog en liten snabb löptur, jag ville inte lämna henne för länge själv om hon skulle bli ledsen. Men när vi kom tillbaka så jag min dotter leendes. Det kändes fint.
Snabbt hem efter träningen och undantaget väntade för Mollie och Kennet. Själv väntade ännu ett pass i vedsvängen.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar