torsdag 30 juni 2022

Turistande…..



Vi tog det väldigt piano när vi vaknade upp efter vår första natt i huvudstaden. Ingen stress. Frukost och tre koppar kaffe slank ner innan jag kände mej redo att förflytta mej från bordet. 

Vi tog bilen och körde till naturhistoriska museet, en fullträff. Ett väldigt fint museum och kanske framförallt biografen som var 3D. Vi kollade på en film om en sköldpadda. Mollie var lite spänd och tyckte att upplevelsen ibland var lite skrämmande. Hon höll min hand hela föreställningen. Vi fortsatte sen i dom olika utställningshallarna. Det var så roligt att se min dotter suga i sej av allt hon läste och såg. Vi var på plats i några timmar sen bar det av mot gamla stan och där avnöts det en glass. Vi strosade runt och pratade, vi var inne i affärer, vi kände, klämde och testade olika saker som vi kom över. Vi fortsatte på Drottninggatan ett tag till innan vi var trötta. Då vände vi moget hem. Lite vila på hotellet innan det var middagsdags.

Mollie ville ha sushi, jag vill inte men sushi blev det. Eller tja för henne. Jag valde en skål Ramen. Vi surrade en stund till sen bar det hem mot hotell, säng och vila.

Vi ringde mormor för att höra hur lille Kennet mådde. Han hade det bra på undantaget och redan i morse hade han varit ute på en promenad på berget. Det är inte utan att både Mollie och jag saknar honom.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar