måndag 6 juni 2022

Tummen upp……





En helg utan Mollie. Jag lämnade henne i skolan i fredags och tuffade upp mot västkusten. Jag fick chilla lite när jag nått min destination. Fröken särbo hade nämligen spanska lektion. När hon var klar med det tog vi oss till ett klättergym. För första gången i mitt 45 åriga liv klättrade jag. Och ja, det var skitkul.
Efter aktiviteten blev det dusch sen vidare till ett tapas hak. Vi åt typ alla rätter på menyn ;)

Lördagen började med en match i badminton, dusch på det sen lunch på ett crêpes hak på stan. Det smakade väldigt bra. Från crepesen till Skandinavium och musikalen så som i himmelen. Fantastiskt fint. Tre timmar gick väldigt snabbt. Och jag tror minsann att fröken särbo uppskattade det även hon.

Vi tog en sväng inom en butik och köpte med oss räkor, bröd och lite annat plock sen vidare ut mot havet och på klipporna slog vi oss ner.
En intensiv dag var till ända.

Innan jag tuggade hemåt så hann vi med att gå på en husvisning i Varberg och ett besök på en tjusig resturang i småbåtshamnen mitt i stan.
Mollie hämtades upp hos en kompis och Kennet på undantaget. Sen bar det hem.
En förbluffande bra helg var till ända.






Jockarp.

1 kommentar:

  1. Kul att ni testade på klättringen, jag har själv bouldrat i 10 år nu och vilken träning det ger🙂 ni måste ju testa att bouldra ute med, en helt annan sak. Ni har väl inte så långt till kjugekull, där är det ett helt hav av block och natur.
    Ha en underbar sommar, och kul att ni fortfarande håller ihop du och särbon💪🌞🌸

    SvaraRadera