måndag 21 april 2014

I Götet...

Tjohoo...


Påsklov jo jag tackar jag. Vi drog iväg hela gänget mot Göteborg, vår vana trogen tog vi ett stopp i Ullared för att äta lunch och köpa deodorant.
Innan vi lämnade affären hade vi fått med oss bra mycket mer än just två deo som vi behövde ;)
Tjejerna valde ett par nya Dora och Diego filmer. Det var väldigt glädjande att det fanns lite att välja på, det är annars lite hårdvaluta just dom där Dorafilmerna.

Innan vi anlände till vårt mål i Göteborg körde vi in till fröken flickväns älsklingsaffär stoff och stil. Tyger i oändlighet, meter efter meter och hon njuter varje sekund inne i butiken. Två små fröknar blev kissinödiga så jag tog med mej damerna och styrde upp behoven, lilla mini och fröken flickvän gick då bananas i tygbutiken.
Till vår stora glädje hittade vi tyg i Dora. Alla bara älska lilla Dora så självklart följde det med en meter av tyget hem.

Pumpa på Mollie :)


Efter ett jättehål i plånbörsen drog vi vidare. Vi skulle inackorderas hos fröken flickväns syster och tanken var att umgås och hänga ett par dagar. Det gjorde vi med, vi är bäst på häng.
Tjejerna skulle sova på en uppblåsbar madrass och givetvis ville dom blåsa upp den själva. Det var helt ljuvligt att se dom bägge små pumpa och peppa varandra till att få i tillräckligt med luft. Vem behöver teve att titta på?
Dom lyckades med sitt uppdrag och sov gott.
Efter den goa sömnen så packade vi picknick väskan med massa godsaker och drog iväg. Siktet var inställt på slottskogen.
Efter en fadäs med körning med suven på en cykelbana kom vi slutligen till vårt mål.
Vi strosade runt och kollade lite på djuren och lekte lite på en liten lekplats som låg mitt inne i skogen, den passade in och det var inte så avancerade saker i parken. Det var det där emot på nästa park vi gick till. Där fanns allt och lite till.
Vi packade upp vår smaskiga matsäck och gick lös på allt gott sen var det fri lek tills vi höll på att stupa.
En jätterutschkana hittades och åktes av de små i ledning av vilda mostern. Vi mammor var inte supernöjda med arrangemanget men dom hade ju såååå roligt och tjejerna hade tagit väl hand om varandra och åkt tillsammans i den i mammornas ögon för farliga kanan. Bara det är ju underbart att få höra. Att dom är rädda om varandra och håller ihop. Dom stärks.

Galningar ;)


En snabb vända in till stan och lite affärakollande sen drog vi mot vårt tillfälliga hem.
En uppfräschning sen gick vi ut på restaurang. En trevlig sådan.
På vägen hem slocknade myset helt utschasad i vagnen så hon fick bäras in och sov som en stock hela natten.

Tidigt på förmiddagen innan den värsta trafiken dragit igång lämnade vi götet. Tre timmar senare var hemma i byn.
Upppackning av väskor och påsar sen väntade altanen i ett underbart väder.
Tjejerna var glada och leken varade långt ut på kvällen, dagens outfit var noll tråd på kroppen. Dom älskar verkligen att få springa runt nakna i trädgården och oss gör det inget. Lite smörj som skyddar mot solen det räcker långt det ;)
Påskharen hade varit på besök i Jockarp när vi var iväg så ett par ägg hittades minsann i trädgården.
Inte nog med det så kom lilla kusinen ner med ett varsitt ägg till tjejerna. Vilken lycka.
Något lugnare inslag blev det i form av nagelmålning, lite paus i allt skadar ju inte.


Fröken flickvän skulle på trevligheter på kvällen så jag och tjejerna lämnades själva hemma, väldigt mysigt. Nattningen gick super, dom var nog allt lite småtrötta efter utomhus vistelsen och en händelserik helg.
Och idag ska jag försöka ta mej ann tremilen i löparskor. Uppdatering kommer (Hoppas jag)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar