tisdag 15 april 2014

Grillat är godast....

Jockarp...


Myset till dagis och jag till bruket.
Möte och arbete med riskanalyser. Det blev en kort sittning vilket inte gjorde mej något, jag hade fler uppdrag.
In till Karlshamn för att hämta ut mina solbrillor som jag ska ha på arbetet. Vi har det väldigt bra på bruket, personalpolicyn är god. Eftersom det är ett precisionsarbete som utförs går det inte att använda vilka skitglasögon som helst, nepp här är de det tunga gardet som gäller.

Att ta en sväng inom gröna skylten för att styra upp för lite festligheter hade lagts på min todo lista och det ombesörjde jag med bravur. En bag in box och två flarror röd tjut slutade det hela med. Den ena flaskan köpte jag i en försenad alla hjärtans dag present till fröken flickvän. Jag gjorde en specialbeställning till just den dagen men vinet var restat och kom alltså inte i tid. Men nu har vi den tänkta och tjusig flaska i palatset. Hoppas den låter sej väl smakas :)

Myset blev hämtad av fröken flickvän som samlade ihop hela barnaskaran och såg till att familjen blev fulltalig, en veckas njutning, lek och konflikthantering väntar oss nu. Och vi älskar det.
Livet som blir i borgen går inte av för hackor. Så mycket barnskratt, tjut och bus. Leendet sprider sej på mej av bara tanken.
Tjejerna satte i gång med att baka en kaka och jag drog till skogs för att hämta hem lite björkris. Påsk på väg ju.



Det blev en härlig kväll med tant N med familj. Tjejerna fick ett dockhus som kommer användas flitigt, det börjades nämligen omgående.
Vi grillade massor av mat, vädret var kanske inte det väder som bäst beskriver en härlig grillkväll. Det började att hagla mitt upp i grillandet.
Maten blev i alla fall god och alla åt glatt.
Det pratades och skrattades och barnen skötte sej nästan helt själva, Mollie fick spel och började trolla. Hon trollade fram en hel bondgård med djur. Härligt med fantasi.
Våra gäster lämnade oss när barnen ville gå och lägga sej, det kändes nästan som om dom sparkades ut, men så är det att ha barn, deras behov går först.
Vi hade en supermysig kväll, tack för den.


Nu är det en ny dag och det står en heldagsutflykt på schema. Underljuvligt.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar