onsdag 23 april 2014

Så vackert....

Det tar sej ;)


Allt är så otroligt vackert i mitt liv just nu. Jag vaknar upp och tittar öster ut och ser gula rapsfält, jag vänder mej om mot väst och ser en grönskande bokskog.
Vänder jag mej om i sängen på morgonen ser jag ofta en vacker nymornad kvinna med ett jätteleende.
Jag ser en frisk och välmående liten tre åring springa runt mej hela dagarna.
Jag har ett körsbärsträd som står i full blom och det är snart helt perfekt för lata dagar att ligga där under och filosofera.
Allt är vackert och jag väljer att se det.
Det är bara en känsla jag vet. Men den är vansinnigt bra ;)

Uppstigningen gick lite knagglig efter tre mil dagen innan i löparskorna så var det lite småstelt i benen. Men jag trodde nog att de skulle vara bra mycket ömmare än det faktiskt var.
En runda på berget med den stora vagnen under förmiddagen smörjde upp mina leder en aning.
Under tiden vi var på promenad tjejerna och ja så höll sej fröken flickvän på övervåningen i sitt syrum.
DoraKlänning var utlovad och Dora klänning blev det.
Mollie var givetvis i ett lyckorus när den var klar och hon kunde ta den på sej. Sockersöt.


Lycka ;)


Fröken flickvän behövde nya starkare linser så vi drog till stan hela ligan. Barnen och jag gick till biblan för att lämna tillbaka några böcker. Jag passade på att kolla in en tidning som jag medverkat i. Jag frågade bibliotekarien om det fanns någon möjlighet för mej att få köpa tidningen när den var färdigläst av alla läsgiriga. Han sa att det var okej alla redan nu. Vi tog mysets nylånade böcker och min tidning och lommade ut på torgen till den nya lekbilen som parkerats bredvid Ask och Embla.
Där stötte jag på min jurist och vän. Det var underbart att träffas igen, det var ett tag sen sist. Jag presenterade fröken flickvän för honom och vi pratade om lycka och olycka. Det ör en god man och en god lyssnare och samtalare. Ja han gjorde min dag.


Jo, Jo ;)

Mot mjällby och blomsterbutiken. Jag skulle fixa blommor och fika till årsmötet med levande landsbygd. Tre avtackninga i styrelsen och fika efter mötet.
Blommorna fixades och dom var undervackra. Jag blev lite sugen själv på blommorna.
Men vi slog i stället till med en mjukglass i solläge. Vardagslyx.

Eftermiddagen spenderades på altanen med ett cyklande mys. Hon körde runt, runt, runt hur länge som helst. Lättroad.
Middagen lagades under tiden myset sen var på gympa med mormor, hon fick äta när hon kom hem.
Jag for på möte så fröken flickvän fick ta emot henne när hon kom hem. Det hade hoppats och studsats på gympan, det låter precis som myset det ;)

Årsmöte för mej ja. Det var lite stelt i början, vi var nog lite spända inför det nya stundande året, men innan vi lämnade församlingshemmet så kändes det toppen. Nya personer på nya ansvarsområden. Det kan bli bra detta om vi bara hjälps åt.
Som alla föreningar är vi i behov av fler personer som intresserar sej och vill hjälpa till. Så finns det några läsare här som känner med sej att det finns några timmar över för att engagera sej i sin bygd så hojta till.

Hem till soffan och samtal med fröken flickvän om hur våra respektive kvällar varit. En gemensam mysig dusch sen väntade sängen.
Jag fick en ny upplevelse under gårdagen som jag tar med mej in i framtiden. Jag älskar när jag utvecklas och våga prova nya saker.
Ännu en bra och givande dag alltså ;)

Nu väntar ännu en resa och jag hoppas att den blir bra och även den givande, men varför skulle den inte bli det ;)


Promenad ;)

Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar