fredag 18 april 2014

Glad påsk....

Påskfest.


Jag vaknade och kände ett sug och en möjlighet till lite träning, detta förankrades i fröken flickvän sen bar det av. En mils löpning klockan åtta på morgonen, det kallar jag kvalitetstid. På fastande mage är milen något jobbigare än med havregrynsgröt, men det är bra ibland. Det behöver vara tufft. Mördabacken var seg men ännu en gång överlistade jag denna vägg. Det är bara en känsla men det känns så otroligt bra när jag kommit upp från backen. Det bar nedåt en bit och vips var jag hemma igen.

Min nästis kom på besök så till frukost blev det frallor, sällsynt och väldigt gott emellanåt.
Vi har inte setts på länge så det var en del som skulle avverkas. Mollie visade sej från alla sina sidor, socker söt och glad till den trotsiga lilla treåring hon är. Tallrikstrotset visade upp sej ännu en gång, jag undrar när det är historia det där.
Ett tack för maten och en tallrik som bärs ut till diskbänken är vad som begärs av de små och det är minsann inte för mycket begärt det.

Fröken bonus skulle klippas så hela familjen for till stan. Klippningen ombesörjdes på 15 minuter och små röda hjärtan prydde småtjejernas hår när vi lämnade salongen.
Vi körde sen vidare för invägning på viktisarna. Det var roligt att få följa med och resultatet var minus även denna veckan. Det går bra för min tjej att komma ner i den vikt som hon vill.

Från viktis till middagsbordet hos svärmor. Det smakade delikat som vanligt och det bjöds även på en god efterrätt. Är det påsk så är det.
Dom små orkade inte sin efterrätt så jag ställde glatt upp med att slicka skålen ;)

Hem och lite packning, badande och sen blev det hopp i säng. Ännu en utfärd väntar.

Glad påsk på er.


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Läst ikapp nu här, har varit mycket på tapeten. TACK för en härlig dag hos er Hoppas att vi ses snart igen!
    Kram

    SvaraRadera