lördag 12 april 2014

Romantik och genrep....

En god cirkel ;)


När vi pratar om Parisresan och fröken flickvän säger.
- Det är nog den mest romantiska resa jag någonsin gjort.
Då blir jag givetvis glad men även frågande.
Tänk att den blev så lyckad och så romantisk och tänk då in att det inte var en resa på tu man hand. Nej här var det hela min familj med föräldrar och brossans familj.
Tänk även att denna romantiska resa gjordes med tre små barn.
Ja, jag blir lycklig av det hon säger men då även frågande till hur otroligt oromantiskt det måste varit innan i hennes liv.

Okej att jag vet att jag är romantisk men många saker är romantiska och kärleksfulla utan att jag egentligen tänker på det. Det låter nu min flickvän mej veta.
Jag vet att när vi gick hand i hand, eller pussade närhelst vi fick lust, när en smekande hand mot kinden genomströmmade hela kroppen med trygghet och värme. Jag vet att det var romantiskt. Att vi levde i nuet. Det är en känsla som blir extra påtaglig när man befinner sej utanför hemmet.
Men även i hemmet och i vardagen är det viktigt att finna lite romantik och det är så enkelt. Omtänksamhet kan i ett vips bytas ut mot romantik.

Fröken flickvän höll nästa på att börja lipa en dag då jag gick på toa och borstade tänderna innan henne. När hon väl kom och skulle borsta sina så hade jag förberett med en klick tandkräm på hennes borste. Det är omtänksamt och då blir det ofta även romantiskt.
Att jag självklart tar väskan eller kassen som hon bär är något jag inte heller tänker på, men hon gör det och detta betyder jättemycket för mej.
Hon uppskattar dessa små vardagssakerna och att hon berättar det för mej gör att jag med blir glad. Jag blir glad av att höra att hon blir glad.
En god cirkel vill jag kalla det för, en mycket god ;)
Romantik kan vara så mycket. Det är helt enkelt bara en känsla av en god, mysig handling.

Med detta klart i minnet så funderar jag nu på hur otroligt romantiskt det kommer bli på en av våra inplanerade resor, en resa vi ska göra utan några barn.
Tänk att för en gång skull inte ha något att bära på, ingen vagn att knuffa på och inga ögon som man hela tiden måste ha på några små fröknarna.
Allt fokus kan läggas på min fina tjej.
Det blir spännande och förhoppningsvis väldigt romantiskt.

Detta är framtid i nutid sker det en hel del med. Löpning efter några timmars sömn. Längden på rundan över Sölvesborgsbron slutade på 12 km. lagom efter en veckas natttjänstgöring.
Fröken flickvän hämtade upp mitt lilla mys från dagis och när dom kom hem åt vi mellis i form av räkmackor, lyx, jag vet ;)
uppfräschning och lite busande i borgen sen bar det upp till kusinerna. Vi skulle göra det vi är så väldigt bra på. Dags att fira, denna gången var det ett nytt jobb som var anledningen. Allt går att fira ;)

Jag lämnade det glada gänget och for till Karlshamn. Dags för genrep med kören.
Det gick sådär, det var nog väldigt mycket nerver med i spelet.
Vi får hoppas på att det går bättre i kväll. Roligt ska det bli i alla fall.

Lite romantik....


Nu ska myset och jag fånga denna soliga dag.
Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar