fredag 15 september 2017

Bilder.....




Uppstigning och matsäcken packades till lilla fröken Vilhelmsson. Det var dags för skoljoggen, hon hade sett fram emot de väldigt och jag älskar att se henne när hon är så förväntansfull. Det är så mycket liv i den lilla damen då.

Jag vinkade av henne vid taxin och önskade dom bägge i bilen en fin dag sen drog jag ut på berget. Mördabacken hej. Jag behövde det verkligen, jag hade behövt ett långpass i benen men det fanns inte utrymme för det. Jag skulle fixa lite grejer innan det var dags att dra till jobbet och dit skulle jag tidigt. Mer foto skulle tas och jag hade ett möte som var av stor vikt.

Jag hann tvätta bilen men det kändes helt klart som ett ogjort arbete, det formligen forsade ner vatten från himmelen flera gånger under dagen. Vansinnigt vad det regnat dom senaste dagarna.

Mötet på jobbet gick bra och jag fortsatte med mitt ordinarie jobb. Det var väldigt låg nivå på det mesta och det passade mej perfekt det, jag behövde verkligen en dag med bus, skratt och smågnabb.

Jag hade en mycket delikat matlåda med mej och det brukar vara höjdpunkten på dagen det. Så var även fallet denna dag. Jag avnjöt den ihop med en kollega som jag sällan jobbar med, det är bra det, lite ny input på livet.

Input ja, trailern till Bonde söker fru släpptes och jag fick till mej av kommunikatören på Tv4 att det var lämpligt om vi la upp den på våra sociala medier. Men nä jag kände faktiskt inte alls för det så jag lät bli. Lite småtrotsig så där minsann ;)

Tiden gick fort på jobbet och så vips var det dags att tvätta av sej svetten och dra hem mot byn, det var ett massivt mörker på vägen hem. Hej hösten.

Hemma i soffans hörn roade vi oss med att titta på bilderna som fotografen tog dagen innan, det blev många fina kort. Vissa håller vi för oss själva men vissa delar jag gärna med mej av. Speciellt dom fina korten på min lilla upptinade prinsessan, sockersöt såklar.


Den här lilla <3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar