tisdag 26 september 2017

Pressträff och Kupp.....

Pressbild.....


Wow säger jag bara.
Myset och jag tog flyget till Stockholm, vi checkade in på hotellets översta våning. I kylen stod en ostbricka, tja inte mycket att klaga på där.
Vi sov, piffade till oss och stod i foajén 07:00 för färd mot gamla orangeriet. Makalös plats.
Vi gick igenom dagen med pressansvarig på TV4 och det kändes bra.
09:00 var pressen samlad och förhandsvisningen av programmet startade. En kvart senare blev jag uthämtade, det var dags för nyhetsmorgon. Det är minsann lite pirrigt med livesändningar men jag tycker att både jag och min partner skötte oss helt perfekt nu när jag sett klippet i efterhand. Roligt var det även att se Linda Lindorfs intervju när hon säger sej älska mej. Hon är speciell den tjejen alltså.

Det blev sen helt hysteriskt efter att programmen sänts och pressen släpptes lösa, det drogs i mej från alla håll, roligt självklart men vansinnigt tempo. Jag fick tusen frågor och många som skilde sej åt. Förfrågan om möjlighet till att göra ett hemma hos reportage, jag visste inte riktigt vad som förväntades av det men det får jag nog reda på i sinom tid. Jag fick förfrågan om privata bilder från mitt instagramkonto som cirkulerat några varv i pressen, bilder som dom inte kunnat använda. Frågan kom om dom fick "låna" dom.
Aldrig i livet blev mitt svar. Just nu i alla fall :)



Men jag var även stolt över att vissa tidningar la märke till min fina tröja jag bar för dagen. En tröja som står för något väldigt viktigt.
I Aftonbladet kallar dom det för kupp, själv väljer jag att kalla det en vaknauppsmäll för politikerna. Pang. För när ska bestämmarna fatta att landsbygden och människorna där behövs lika mycket som dom som bor i stan. När ska dom fatta att även landsbygden har rätt att få en liten del från pengakistan som i Sverige så vackert kallas för skatt?
När ska man kunna känna en trygghet i slippa förlösa sitt efterlängtade barn i bilen på en väg mitt ute i skogen där det ofta även saknas mobiltäckning. Vi daskar på med lite väderförhållanden med. Snö, is och blåst. Vem vill förlösa sitt barn under dom förutsättningarna? Inte jag i alla fall.

Jag var helt slut efter pressträffen. Vi satte oss gemensamt till bords för att avnjuta en god middag och det var Så skönt.
Mollie som befunnit sej på annan ort kom tillbaka och det var skönt att se vardagen och det viktiga i livet igen. Jag kände att jag fick världens största leende på mina läppar när jag såg den rena skära kärleken komma emot mej, i dubbel bemärkelse ;)

Vi avslutade träffen med kramar och det har verkligen varit en helt fantastisk resa, (och egentligen har den ju bara börjat.) jag har fått möjligheten att träffa helt fantastiska människor, både dom andra bönderna men också produktionsbolaget, TV4s personal Och Linda. Det har varit många människor involverade på resans gång, jag är enormt tacksam för att jag fått möjligheten att vara med i en sån seriös och fin produktion.
Jag fick frågan om vad det första var som jag tänkte på när jag tänkte på Bonde söker fru. Mitt svar var ordet Kärlek.
Men nu i efterhand skulle jag också kunnat valt ordet respekt. Det har nämligen varit en röd tråd genom hela produktionen vilket jag är stolt och väldigt glad över.


Så tack alla för denna fantastiska resa. Kärlek till er alla <3

                                

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar