onsdag 20 september 2017

Skoldag....




En dag med myset, ja så lyxigt har vi det. Vi kom in till skolan i samlad trupp. Första lektionen efter samlingen var stationsarbetet. Vilket betyder att man två och två löser olika uppgifter på olika stationer. Här användes det dator, padda, balans, papper, penna och suddgummi.
Det var superkul att får vara med och se hur det funkade.

Rasten blev intensiv, vi spelade fotboll, tennis. Vi var i skogen en sväng och jag fick hjälpa småkidsen med att komma upp på en kub, inte alltid lätt att vara liten :)

Efter rasten var det gympa och det var ett kul inslag. Mycket roliga övningar som handlade om sammarbete. Det är bra.
En liten tand fick lite hjälp på traven, den hängde mer utanför än innanför på en liten kille som var på fel ställe vid fel tillfälle.




Dusch och ombyte sen var det middag. Det gillade jag skarpt. Sprödbakad torsk och remuladsås, en av mina favoriter sen skolåren faktiskt. Jag lastad på rejält och Mollie tog två gånger.
Lite högläsning och en mattelektion på de sen avslutades dagen.
Tänk att jag tror att vi alla hade en fin dag i skolan, både vuxna och barn.

Hem en sväng för att mata och släppa ut kamphundarna sen var det tillbaka till skolan. Utvecklingssamtal, Inga problem med min tjej löd informationen. Jag var överlycklig när jag lämnade skolan med min lilla tös. Hon trivs som fisken i vattnet och det verkar som om alla andra trivs med henne också. En fin dag att vara mamma helt enkelt.

Ett par timmars vedkörande sen var det simskola, ingen rast och vila alltså. Simskolan gick fint även den och hem for vi och middagen lagades. Mer ved kördes sen var det minsann dusch och säng som gällde.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar