underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

måndag 27 november 2017

Sveriges vackraste leende....
Hopp i löpkläderna och ut på berget. Halv sju på morgonen är det just nu kolsvart så pannlampan fick följa med.
Jag var pigg och sugen på den där långturen och långtur blev det. Tre timmar sprang jag i ett härligt rus. Nya låtar på min spellista gjorde det hela ännu mer tillfredställande. Den sista milen repetade jag Darins låt Man över bord. När jag hörde texten var jag helt övertygad om att han sjöng om mitt liv dom senaste månaderna. Fantastisk låt minsann.

Hem och jag välte ner lite mat och kaffe. Myset skulle till en kompis så henne fick jag ge lift. Jag är inte riktigt van vid att hon är från mej när jag inte jobbar eller springer så att aktivera mej kan ibland bli lite trubbel utan henne.
Jag fick ett infall om ett bubbelbad,  så ja SPA:et i Jockarp öppnades upp. Gosse så skönt det var att bara plumsa runt i ett hett bad. Lyxigt värre.

Jag får så mycket komplimanger så jag blir nästan lite röd om öronen emellanåt av alla fina ord från alla fina människor.. Att få höra att jag är kvinnan med Sveriges vackraste leende är komplimang jag lätt kan leva med. Förvisso har jag tränat mycket och just nu ligger jag i hårdträning. Det finns så mycket vackert i mitt liv just nu så jag måste helt enkelt le ;)

Jag hämtade hem mitt mys, jag hade saknat henne. Hon ville dela med sej av allt hon gjort. Hon var som en radio och jag lyssnade och log. Vilka upplevelser hon haft dom timmarna vi var ifrån varandra.
När vi kom hem önskade jag lite hjälp med att klippa lite buskar, hon älskar att använda sekatören så hon gick bananas med den. Jag tittade på och flinade.

Middagen lagades och jag fick hjälp med dukningen. Vi åt groteskt, hela kycklingen åts upp av mej och Mollie. Helt otroligt.
Efterätt, japp glass i stora lass. Vi är ett par riktiga livsnjutare just nu ;)Jockarp.

4 kommentarer:

 1. Elsker latteren din når jeg ser deg på Instagram 🤣❤ Flott datter har du også 💜 Koselig/mysigt å følge dere begge to, dere er verdt beundring 😇 Varme klemmer til dere begge to fra Norge 🇳🇴 Bente

  SvaraRadera
 2. Fint smil, herlig latter 🤣👍Blir i godt humør av se dine filmsnutter av Mollie og deg på Insta ❤ Dere er så flotte begge to. Følger dere og leser bloggen din, du virker til å være en oppofrende mor for Mollie og det er så viktig for barn å bli sett og hørt! 😇 Klemmer fra 🇳🇴

  SvaraRadera
 3. Var så glad som du är och alla håller dig när 💜

  SvaraRadera
 4. Du er en inspirasjon og jeg leser bloggen din hver dag. Takk for at du viser at man kan komme videre selv om livet er trått og vanskelig!
  Sveriges vakreste smil? ABSOLUTT! <3
  Klem fra Norge

  SvaraRadera