onsdag 14 november 2018

En bra dejt.....



Ja hon ger sej inte så lätt, Monopolspelet stod framme sen kvällen innan så efter frukosten drog hon igång.
- Vi kastar tärningarna några gånger mamma. Ja okejade det och flinade åt hennes entusiasm. Jag förstod åt vilket håll det barkade. Jag skulle förlora matchen dummare var jag inte. Men jag ville dra ut på det ett tag.

Jag lämnade henne vid taxin sen drog jag iväg på dagens jobb. Offertgenomgång, riskbedömning och samtal blandades.
Jag åt en god lunch och mer samtal och filosoferande. Inget kroppsarbete utan enbart huvudbry för dagen.

Jag körde hem, parkerade bilen, hoppade i löparkläderna och tog med mej en bilnyckel sen sprang jag.
Jag hade ett uppdrag, en bil skulle hämtas hem från stan och även myset skulle hämtas upp efter sin skoldag. Uppdraget slutfördes och hem till byn och upphämtning av kamphundarna.
Vi ska vara hundvakt en vecka nu så det kommer bli mycket att stå i. Jag kommer byta ut löpning mot promenad vilket känns helt okej, enligt min löpkalender har jag sprungit 16 dagar i sträck så nån dags vila är väl okej ;)

Nytt avsnitt av Bonde söker fru - Kärlek åt alla- släpps idag och som vanligt såg jag programmet redan i går.
Jag ska dejta en fantastiskt fin kvinna och jag blir varm i hela kroppen när jag ser oss ihop. Så enkelt, så öppet, inget konstlat utan bara två människor som ärligt pratar och har en trevlig stund ihop. En bra dejt må jag säga ;)


Jockarp.

3 kommentarer:

  1. Jag har sett avsnittet och man blir alldeles varm i kroppen när man ser er två tillsammans. Jag hoppas allt går bra och att ni fortsätter att dejta. Två vackra kvinnor. Lycka till och ha en bra dag

    SvaraRadera
  2. Ha ha ha du är för go....gammal kärring :) ålder är bara en siffra men jag förstår dig...mitt x var 18 år yngre och visst märktes det ibland...men kärleken bryr sig inte om ålder när den väl slår till. Nu ser jag fram emot nästa avsnitt.

    SvaraRadera
  3. Du är ett riktigt energipiller som man blir glad av att följa 🤗.
    Nu är jag inte gay men om jag hade varit det hade jag nog lätt blivit förälskad i dig!
    Önskar dig och din fina dotter all lycka och det blir spännande att se om årets omgång av ”bönderna” gett resultat för din del 👍!

    SvaraRadera